1. Home
  2. Hoe upload ik een dealerofferte?

Hoe upload ik een dealerofferte?

Bij het bestellen van een voertuig begint u met het identificeren van het voertuig. Dit gebeurt door een dealerofferte te uploaden of door een voertuig online te configureren.

Om een dealerofferte te uploaden, logt u in en gaat u naar Auto > Mijn auto > Mijn offertes. Rechts bovenaan de pagina staat een knop “upload dealer offerte”. (Als de knop niet wordt getoond of is uitgeschakeld, bekijk dan Waarom kan ik geen dealerofferte uploaden?)

Om het voertuig waarvoor u een dealerofferte hebt, toe te voegen, gaat u naar Auto > Mijn auto > Mijn offertes, en vult u de gegevens in op de weergegeven pagina. U moet de volgende gegevens invullen:

• Sleep de dealerofferte, of selecteer een dealeroffertebestand van uw computer in het vakje
  • Selecteer het budget dat u voor het voertuig wilt gebruiken
  • Geef een label om het voertuig te beschrijven, zodat u het later gemakkelijk kunt herkennen
  • Selecteer het merk, het model en de uitvoering van het voertuig